top of page
inspiracija.jpg

KDO SEM?

Sem Ivana Antolović. V 44.letu sem premagala depresijo, izgorelost in debelost.

Namen moje zgodbe iz izgube v zmago je, da širim svoje znanje in izkušnje, in vas s tem seveda pomagam in inspiriram.


Sodobne bolezni, kot so depresija, izgorelost, hormonska neravnovesja in debelosto so novodobne epidemije. Stroka je razkropljena in mnogi občutijo kratkotrajne olajšave in rešitve, žal pa ne življenja s polnim potencialom. kjer tako kot jaz marsikdo obtiči brez izhoda.


Pred dobrim letom sem tehtala 90 kg, ščitnica je bila nizka, energija na psu in pot iz začaranega kroga debelosti in depresije se je ob poškodbah zdela nemogoča. Svojo pot preobrazbe sem pričela z jogo, ki mi je veliko pomagala, da sem povrnila nekaj mišic, ki jih je pošteno načela 7-letna izgorelost in pomanjkanje kortizola. Po dolgem času sem lahko spet vozila kolo in opravljala nekaj vsakodnevnih opravil.


Sledila je mentalna preobrazba s katero sem za zmeraj opravila tako z 20-letno depresijo in 7-letno izgorelostjo. Pa vendar je bila je bila ta ključnega pomena, da sem lahko uspešno spopadla s hujšanjem. Obdala sem se z literaturo in mentorji in testirala metodo za metodo na svojem telesu. Ob proučevanju anatomije človeskega telesa in joge sem razvila celo svoj zelo učinkovit program vadbe kljub temu, da nisem mogla tečk, delat počepov ali sklecev. A z preprostimi in nezahtevnimi vajami sem shujšala točno tam kjer sem želela.
V samo treh mesecih se je moja velikost oblačil zmanjšala iz XXL v L. Tehtnica danes kaže več 20kg manj in počutim se pri svojih 43ih kot da jih imam spet 19.


Skozi preobrazbo mi je bilo dobesedno podarjeno novo življenje, za kar sem neizmerno hvaležna. Zato in tudi ker me veliko vas sprašuje kako mi je uspelo sem se odločila, da vse svoje znanje in izkusnje podelim z vami. Brez zavajanj in lažnih obljub.


Zakaj ESENCA PREOBRAZBE?

Odgovor je preprost. Na področju hujšanja in tudi duševnega zdravja je toliko neresnic, zavajanj in izdelkov da sem se preprosto odoločila, da osebno preverjene metode, ki so mi danes dobesedno podarile novo žvljenje podelim z vami! Žal sem sama bila prepogosto razočarana in če vam prišparam kakšno razočaranje, je moje delo opravljeno!


Kaj je ESENCA PREOBRAZBE?

Kakorkoli obrnem, vedno znova je odgovor isti: naša biokemija in njeno zavestno uravnavanje s pomočjo:

PREHANE

GIBANJE in

PSIHOLOGIJE


P.s. Seveda pa moram povdariti, da nisem strokovnjak, sem pa arhitektka, ki mora vsako zadevo razumeti do potankosti in imeti odgovore na kaj, kako in zakaj. Sem tudi otrok zdravnika in farmacevke, ki sta mi nesebično podala tudi ogromno znanja. Tu sem da širim znanje pridobljeno z izkušnajmi, vas navdušim in pomagam, da življenje uživate in živite na polno in s polnim potencialom.

Sr(e)čno, vaša Ivana

Kdo sem: About
bottom of page